Vår egen Siri Helene har gitt ut plate!

11

FEBRUAR, 2017

Nyheter
Musikk
Albumslipp

Sjelden har kirka vært så stolt! Siri Helene Erland har endelig gitt ut plata «Så nærme du vil».

I mange år har vi hatt gleden av å kjenne Siri Helene og fått oppleve den musikalitetet hun har, og den lengselen hun har etter å skape musikk som rører ved Guds og menneskers hjerter. Nå er plata endelig her, og kirka kan ikke annet enn å rope et gledeshyl over hvor herlig det er å se ei jente følge drømmen sin og dele den med verden. Sangene er ekte, nære, og allerede hits for de fleste av oss.

En av de anmeldelsene som fanget vår oppmerksomhet kom fra Marion Kristina Winsnes og ble delt på facebook;

«Plata er en dynamisk reise som bringer håp, et nytt perspektiv på tilbedelse, og kanskje en tåre eller to som et resultat av Guds nærhet, hellighet og godhet.»

«Denne plata er et bønnesvar for oss som liker litt «annerledes» lovsang. Den er forfriskende i en ørken av «hørt det før»-musikk, et friskt pust inn i en hverdag med små og store utfordringer. Den er dyp, men idyllisk lett å høre på. Stemmen til Siri Helene Erland sprer glede, og er myk og behagelig å høre på både for ører og sjel. Budskapet kommer krystallklart frem gjennom god vokal og godt samspill mellom tekst og melodi. Man hører ikke bare budskapet, men musikken får deg til å føle. Plata er en dynamisk reise som bringer håp, et nytt perspektiv på tilbedelse, og kanskje en tåre eller to som et resultat av Guds nærhet, hellighet og godhet. Den inspirerer og gjør godt for hjertet – en medisin i den dype vinternatt. Trøndersk har aldri hørtes så bra ut.»

Her er det bare å kjøpe, streame og dele!

iTunes: https://itunes.apple.com/
Spotify: https://open.spotify.com/
Tidal: tidal.com/album/

Vil du få alle nyheter tilsendt på epost?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!